20 / 05 / 2024

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.



Hepsiburada dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

“Teknolojinin sağladığı gücü en iyi şekilde kullanmayı planlıyoruz”

Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, değerlendirmelerinde teknolojinin yapıcı gücünü kullanma konusuna değinerek şu sözleri dile getirdi: “Toplum ve yaşadığımız dünyanın refahı ve sürdürülebilirliği için dönüşümü destekliyoruz.  İş prensiplerimizin odağında her zaman sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk yaklaşımları yer almaktadır.  Hepsiburada kurulduğu günden bu yana ticaretin sanallaştırılmasına  öncülük etmektedir. Bu öncülük kapsamında topluma katkı sağlama ve değer katma hedeflerimizi sürdürüyoruz. Teknolojiyi, müşterilerimize sunduğumuz hizmetin daha da iyileştirilmesi için bir araç olarak kullanıyoruz.”

Gökçetekin, bu cümlelerini aktarırken teknolojinin sağladığı gücü etkin ve yapıcı bir şekilde kullanacaklarını da ekledi. Çevre ve toplum bilinciyle hareket eden bir e-ticaret şirketi olarak global arenadaki sorumluluklarını yerine getireceklerini de belirtti. Ayrıca bir kadın girişimci tarafından kurulan Hepsiburada’nın ‘Kadın Girişimciliği’ alanında da önemli başarılara imza attığı dikkat çeken konular arasında yer aldı.

Hepsiburada Premium'un ilk ayı sadece 1 TL üstelik BluTV'nin hediye!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Geri Dön