12 / 05 / 2024

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi! Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu!

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi! Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi. Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu. 



“PSİKOLOJİK DİRENÇ KIRILDI, DEVAM EDECEK”

Mynet'te yer alan habere göre, geride bıraktığımız haftada altın fiyatları tüm zamanların rekor seviyelerini görmüştü. Verilen detaylara göre, serbest piyasalarda 1253 Türk Lirası düzeyini görürken, ekranlarda 1230'ları aşan seviyeler de test edildi. Yaptığı açıklamada bu sene için rekor kelimelerini çok duyacağımızı söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı islam Memiş, orta ve uzun vadede yatırımcıların altından kazanmaya devam edeceğini düşündüğünü söyledi.

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş ten bir yeni tahmin daha geldi! Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu!

Açıklamasında özellikle 1200 lira psikolojik direncin kırıldığını ve bunun sürebileceğini düşündüğünü söyleyen İslam Memiş, "Çünkü gündemden düşmeyen altın fiyatları son 2 haftadır ABD'de bankaların iflas haberleriyle güvenli liman gömleğini giydi. Bankacılık krizinin başka bankalara da yansıyabileceği, resesyon endişeleri, jeopolitik riskleri devam ediyor. Bu belirsizlikler altın fiyatlarını destekleyen başlıca faktörler arasında yer alıyor.


Geri Dön