25 / 07 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş 'Bunlar rekor değil' diyerek tarih açıkladı

Her dediği tutan İslam Memiş 'Bunlar rekor değil' diyerek tarih açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatlarında yaşanan yükselişi yorumladı. Elinde altın bulunan vatandaşlara uyarılar yaptı. İşte kritik tarih...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN TAHMİNİ
Dolar ve euro piyasasına dair değerlendirmelerde bulunan uzman isim altın fiyatlarındaki açıklaması da dikkat çekti. Ani yükseliş yaşayan altın fiyatları gün içinde 1.243 liraya kadar yükseldiğini belirterek tahminlerini duyurdu. Daha öncesinde altının rekor kıracağını belirten uzman isim yeni tahminleriyle birlikte altın fiyatlarının 1.450 TL ile 1.500 TL seviyelerinden işlem göreceğini öngörüyor.

Memiş, "Hazirandan sonra dolar kurundaki öngördüğüm yükseliş ile gram altında da yükseliş devam edecektir. Yaz aylarında 1450 ile 1550 mutlaka olabilir diye düşünmekteyim." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön