02 / 05 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Her dediği tutan İslam Memiş'ten kararsız yatırımcılara bomba tavsiye! Kaçıran başını taşlara vurur

Haftaya düşüşlerle başlayan altın ve dolarda dalgalanma devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşlerin kalıcı olmadığını belirterek en karlı yatırım aracını duyurdu. 



EN KARLI YATIRIM ARACINI AÇIKLADI
“Euro ve sterlin, dolardan daha alınabilir bir düzeyde. "Döviz alacağım, altın almıyorum, borsaya girmiyorum.." O zaman bir kağıt parayı satın alacaksan özellikle euro/dolar paritesinde 1.17 düzeyinden 1.05 seviyesine gerilediğini bilmen gerek.”
“ADI VAR KAZANCI YOK”
“Sterlin/dolar paritesinde 1.30 seviyesinden 1.22 seviyesine sert bir şekilde gerilediğini bilmeniz lazım. Kağıt para yatırımı yapmak istiyorsan illa bunun adı ısrarla dolar olmamalı. Adı var, kazancı yok.”
“Son 20 yıldaki getirisine baktığımızda, "Dolar, altın, euro, borsa". Dolar her zaman en sonda. Son 10 yıllık, 20 yıllık getirilere baktığımız zaman en sırada dolar bulunuyor. Neden bu kadar çok konuşuluyor? Çünkü biz dolara bağlıyız.”
“Her şeyin ucu dolara dokunduğu için. Dolardaki hareketler bizi fakirleştirdiği için, alım gücümüzü azalttığı için dolar o yüzden bizim için çok mühim.”

https://emlakkulisi.com.tr/isabetli-tahminleriyle-taninan-islam-memisten-1000-liranin-altina-dusen-altinla-ilgili-yeni-aciklama/711474


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön