07 / 07 / 2024

Herkes bu haberi bekliyordu! Altında geri vites! Son fiyatlar ne oldu hemen bakın

Herkes bu haberi bekliyordu! Altında geri vites! Son fiyatlar ne oldu hemen bakın

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) saltının kilogramı 1 milyon 168 bin 550 liraya geriledi.



Kıymetli maden, değerli metal veya minerallerin genel adıdır. Bunlar arasında en yaygın olarak altın, gümüş, platin, paladyum, rhodium gibi metaller yer alır. Aynı zamanda, kıymetli maden olarak değerli taşlar ve kristaller de sayılabilir, örneğin elmas, zümrüt, safir, topaz gibi. Kıymetli madenler, yatırım amacıyla saklanması, ticareti ve sanat eserleri yapmak için kullanılması gibi çeşitli amaçlar için talep görmektedir.

Herkes bu haberi bekliyordu! Altında geri vites! Son fiyatlar ne oldu hemen bakın
Arz ve talebin ekonomik terimleridir ve piyasa ekonomisi için temel kavramlardır. Arz, bir ürün veya hizmetin mevcut olan miktarıdır ve talebin ne kadar yüksek olursa, arzın o kadar yüksek olması beklenir. Talebin ise bir ürün veya hizmeti almak isteyen kişi veya kurumların  isteği olarak tanımlanır. Arz ve talebin dengede olduğu durumda piyasadaki fiyat istikrarlıdır, arz fazla olduğunda fiyat düşer ve talebin fazla olduğunda fiyat yükselir.

Garanti BBVA'dan harcadığın kadar kazan kampanyası! Ocak ayını kaçırmayın! Üstelik şubeye gitmeye gerek kalmadan

İş Bankası tarih verdi acele edin! 10.000 TL’lik faizsiz kampanyayı çakırmayın! 

Kurumsal hesaplarınızı bu yöntemlerle koruyun! İşte en etkili yollar


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön