14 / 05 / 2024

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 



ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından 50 bin Türk Lirası'na kadar tüketici kredisi almak isteyen maaş müşterileri, bankanın mobil uygulaması veya internet şubesi aracılığıyla direkt başvuruda bulunabiliyor. Maaş müşterileri tarafından yapılan kredi başvuruları, kredi puanlarının riskli seviyede görülmezse hızlı bir şekilde onaylanıyor ve kişinin hesabına hemen yatmış oluyor.

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın maaş müşterisi olmayan kişiler de istenen belgelerle birlikte herhangi bir Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek 'müşteri temsilcisi' bölümünden sıra numarası alarak kolay krediye başvurabiliyor.

Peki Ziraat Bankası kredilerde hangi avantajları sunuyor? Ziraat Bankası kolay tüketici kredisinde faizler ne kadar? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön