14 / 05 / 2024

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 



ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

50 bin Türk Lirası'na kadar kolay tüketici kredisi sunan Ziraat Bankası, başvuruda bulunan vatandaşın banka müşterisi olması veya olmaması ya da maaş müşteri olması kriterlerine göre değişiklik gösteren faiz imkanı sağlıyor. Ziraat bankası tarafından sunulan tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55'ten başlıyor ve yüzde 1,89'a kadar yükseliyor.

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ NE KADAR?

Ziraat Bankası'nda 50 bin Türk Lirası'na kadar olan tüketici kredileri için 36 aya kadar, 50 bin Türk Lirası ve daha fazla tutardaki kredilerde 24 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. Banka, bireysel kredi kullanan müşterilere hayat sigortası da yapıyor.

Özellikle maaş müşterisi olmayan vatandaşların Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaparken kredi puanlarının yüksek olması gerektiğini belirtelim. Özel bankaların kredi başvuru şartları düşünüldüğünde yine de Ziraat Bankası'nın daha kolay kredi verdiğini söylemek mümkün.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön