12 / 05 / 2024

Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Honda, ürün gamını genişletiyor. Farklı 3 yeni motosiklet modeli yakında Türkiye yollarında olacak. İşte detaylar!



XL750 Transalp modeli 418 bin TL’den scooter segmentinin temsilcisi olan model ADV350 253 bin TL, arazi yollarının aranan modeli CRF250L 162 bin 500 TL’den CRF 250 RL ise 193 bin 500 TL’lik fiyatları ile bayilerde satılacak.

3 yeni motosiklet modeli ile ürün gamını arttıran Honda’nın sene sonuna kadar 5 yeni modeli daha Türkiye yollarına çıkmış olacak. Üst düzey donanımlar eklenerek geliştirilen yeni XL750 Transalp modeli hem uzun yol rotaları için hem de şehir içi günlük kullanımda rahat bir sürüş olanağı veriyor.

 Honda 3 yeni motosiklet modelini Türkiye pazarına sokuyor!

Yeni görüntüsünün dışında XL750 Transalp; 5 inçlik TFT renkli ekran, Android ve IOS cihazları donatılan Honda Akıllı Telefon Sesli Kontrol Sistemi, Acil Durum Fren Sistemi (ESS) işlevi ile otomatik kapanan sinyalleri ve aynı zamanda tüm LED aydınlatmalar dahil olmak üzere zengin donanım özellikleri ile rahat bir sürüş imkanı sunuyor.

Honda XL750 Transalp, ross beyaz, metalik mat iridyum gri ve metalik mat balistik siyah olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. CB750 Hornet’te de kullanılan yeni Elektronik Gaz Kelebeği motoru touring ve konfor sürüşlerine destekte bulunuyor.

Yumuşak bir debriyaj olanağı veren XL750 Transalp modeli, 23 kilometre ve litrelik yakıt tüketimi değeri, WMTC modu ve 16,9 litrelik yakıt deposu ile de 390 kilometre potansiyel bir menzil sunuyor.

Gelişmiş sürüş deneyimi imkanı veren Honda XL750 Transalp modelinde Elektronik Gaz Kelebeği (TBW) aracılığıyla elektronik sürüş destek sistemleri olanağı bulunuyor ve önceden ayarlanabilen 5 farklı sürüş modu de yer almaktadır. Yeni ADV350 metalik gümüş, metalik mat karbon gri rengi ve metalik mat kırmızı renkleri ile de satışa sunuluyor.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Sıfır araba fiyatları 2023! Türkiye’de en ucuz sıfır araba fiyatları 2023! İşte en ucuz sıfır araba modelleri!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön