27 / 04 / 2024

Honda City'den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL'den satacak!

Honda City'den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL'den satacak!

Sıfır araba fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda 300 bin TL altında satılan sadece birkaç otomobil modeli kaldı. Bu durumda da Honda'dan alıcılarının yüzünü güldürecek fırsat geldi. İşte 200 bin TL'den satacak Honda City hakkında merak edilen her şey...



Ortaya atılan iddialara göre Honda'nın uygun fiyatlı satacağı City modeli manuel vite ile birlikte gelecek. Ayrıca Honda, otomobilinde 1 litrelik motorlara yer verecek ve son teknolojik donanımlara sahip olamayacak. Ön tarafta bulunan camların otomatik açılır/kapanır olacağı ancak arka tarafta bulunan camların ise çevirmeli olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Honda City den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL den satacak!

Bilgi ve eğlence kısmında ise çok yüksek verimli bir performan sunmayacak. Uygun fiyatlı bir model olacağı için diğer modelleri gibi farklı opsiyonlar sahip değil. Mesela otomobil 8 yada 10 hava yastıklı bir özellik taşımayacak. Sadece 2 tane hava yastığı ile birlikte otomobil severlerin karşısına çıkacak.

Honda City den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL den satacak!

Otomobilin bu şekilde üretilmesinin ise en büyük sebebi küresel çapta yaşanan tedarik sorunları. Diğer bir sebebi ise uygun fiyatlı otomobil arayışında olanları Honda'dan satın almasını sağlamk. Bu aracın fiyatı diğer modellerine karşı çok daha ucuz olacağı söyleniyor.

Honda City den kaçırılmayacak fırsat! 200 bin TL den satacak!

Yurt dışı fiyatına bakıldığında ve bunun üzerine Türkiye'deki vergiler de eklendiğinde rakam 200 bin TL altı olarak hesaplanıyor. Ancak Honda'dan bu iddialar hakkında kesinleşmiş bir açıklama gelmedi. Eğer iddialar doğru çıkarsa Honda City, bu fiyatla otomobil pazarını anlayacakmış gibi duruyor.

Editörün notu: Bu haber 24 Mart 2022 16.45'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

[email protected]

Honda Civic modellerinde dev kampanya! İşte 23 Mart 2022 Fiyat listesi...

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honda City fiyatlarında güncelleme! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön