28 / 04 / 2024

Hotpoint yeni mutfak ürünleri ile geniş alan sağlıyor!

 Hotpoint yeni mutfak ürünleri ile geniş alan sağlıyor!

Kalabalık ailelerin tüm yiyecek ve içeceklerini saklamak için tasarlanan 492 lt. net hacimli XXL yeni Hotpoint buzdolaplarıyla sebze ve meyveleri taptaze saklamak ve yemekleri tencereleriyle buzdolabına sığdırmak artık çok kolay.




Şık İtalyan tasarımını ileri teknolojiyle harmanlayan Hotpoint’in 492 lt. net hacme sahip yeni XXL No-Frost buzdolapları, kalabalık ailelerin tüm yiyecek, içecek ve yemek tencerelerinin buzdolabına rahatça yerleştirilmesine olanak sağlıyor. Kalabalık ailelere yönelik tasarlanan yeni Hotpoint buzdolapları sayesinde kalabalık aileler, yiyecek ve içecek alışverişlerinde “dolaba nasıl sığdıracağım” sorunu artık yaşamıyor, alışveriş sonrasında tüm tüm yiyecek, içecekleri ve pişirdikleri yemekleri tencereleriyle buzdolabına yerleştirip tazeliğin keyfine varıyor. Dijital kontrol paneli ve dolap içi LED aydınlatmaya da sahip Hotpoint XXL hacimli yeni buzdolabı tüketicilerin hayatını daha da kolaylaştırıyor.


 

Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupa’nın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987’den beri Milano Borsası’nda işlem gören Indesit Company 2012 yılında “2,9 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye’deki 8 sanayi bölgesinde 16 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint ve Scholtes oluşturuyor.


Geri Dön