14 / 05 / 2024

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.



Görevleri

2012 senesinde yeniden HSBC Türkiye’ye müdahil olan Hulusi Horozoğlu 2014 senesine dek Küresel Sermaye ve Borç Finansmanı Grup Başkanlığı vazifesini idame etmiştir. 2014-2016 seneleri içinde Küresel Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı’nda mesuliyet almış ve Genel Müdür Yardımcısı olarak vazifesine devam etmiştir..

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

2016-2018 seneleri içine ise HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığı'nda mesuliyet alarak, 2017-2018 senelerinde Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Müşteri Yönetimi Bölge Başkan Vekili vazifesini de idame etmiştir. 2018 senesinden sonra HSBC Dubai’de Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Bölgesi, Bölge İş Geliştirme Başkanı olarak çalışmıştır.

28 Eylül 2020 tarihinden bu zamana Doğan Yatırım Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak vazifesini idame ettirmketedir. 

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?


Geri Dön