27 / 04 / 2024

Hurda fiyatları haftaya nasıl başladı? Bugün hurda fiyatlarına zam geldi mi? 10 Nisan 2023 hurda fiyatları

Hurda fiyatları haftaya nasıl başladı? Bugün hurda fiyatlarına zam geldi mi? 10 Nisan 2023 hurda fiyatları

Hurda fiyatları geçtiğimiz haftayı indirimlerle kapattı. Gelen indirim haberleri hurda fiyatlarını düşürürken vatandaşlar bu hafta hurda fiyatlarını merak ediyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları haftaya nasıl başladı? 10 Nisan 2023 hurda fiyatları.



Hurdalar içinde en çok bakır ve demir hurda fiyatları merak ediliyor. Bakır ve demir hurda fiyatları da bakır ve demir fiyatlarına göre şekilleniyor. Geçen hafta bakır fiyatları gerilemiş hemen hurda bakır fiyatlarına indirim gelmişti. Peki bu hafta hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları güne nasıl başladı?

Bugün Şanghay'da bakır fiyatları, Avrupa piyasalarının Paskalya tatili nedeniyle kapalı olmasından dolayı her ne kadar piyasalar durgun olsa da Çin'deki talebin iyileşmesine ilişkin beklentilerin destek vermesiyle bir miktar yükselişe geçti.

Bununla birlikte güçlenen dolar, kazancın sınırlı olması da etkili oldu. Bu yükseliş henüz yurt içi piyasalarda bakır hurda fiyatlarına yansımadı. Öte yandan  demir fiyatlarına bugün yurt içi piyasalarda zam geldi. Hurda fiyatları ise sakinliğini koruyor.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç TL? 10 Nisan 2023 hurda fiyatları.


Geri Dön