27 / 04 / 2024

Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, bu hafta gelen zamlarla birlikte tavan yaptı. İthal ve iç piyasada hurda fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları bugün kaç lira? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurdanın ithal ve iç piyasa fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bu hafta hurda fiyatlarına zam gelmesi ile hurda fiyatları tavan yaptı. Bugün ithal hurda fiyatı 415,0 iken iç piyasada hurda 74000'dan satılıyor. 

Hurda fiyatları, Çin'de gayrimenkul geliştirme sektörünün desteklenmesi için atılan adımların demir fiyatlarının artırması ile yükselişe geçti. Demir fiyatları yeni yıla 700 dolar direncinin üzerinde giriş yaparken, 720 dolara yükselmesi bekleniyor. 

Öte yandan hurda fiyatları, artan maliyet baskısının da etkisi ile 2022 yılı ağırlıklı ortalamalarının daha üzerinde bir fiyat aralığında hareket etmesi bekleniyor.

Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...


Geri Dön