30 / 04 / 2024

İdea Yapı'dan 40 milyon dolarlık yatırım!

İdea Yapı'dan 40 milyon dolarlık yatırım!

İdea Yapı, Smyrna Park Projesi ile İzmirlilere rahat ve konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor



İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Aksoy, "Yeni Kale Evleri ve Palma Recidance projesi bitti. Narlıdere'nin otoyol kıyısında deniz manzaralı son büyük parsellerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyoruz" dedi

Narlıdere'de Yeni Kale Evleri ile kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren İdea Yapı, Smyrna Park Projesi ile de İzmirlilere rahat ve konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor. 3 yıl önce başladığı Narlıdere Belediyesi'nin denetiminde Yenikale Evleri projesini yürüten ve bugüne kadar 200 hak sahibinin modern dairelerde oturmasını sağlayan İdea Yapı, Palma Residance projesinden sonra Smyrna Park ile de her türlü konfora sahip 120 konut inşaa edecek. Smyrna Park için yaklaşık 40 milyon dolar yatırım yapacak olan İdea Yapı, 3 ay önce temel attığı projesini 2011 yılı yaz aylarında tamamlayacak.

2 YILDA TESLİM
İzmir'de 3 yıl önce Yeni Kale Evleri projesi ile faaliyet göstermeye başladıklarını belirten İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Aksoy, bu proje ile kentsel dönüşüm çerçevesinde 200 hak sahibinin dairelerini tamamladıklarını söyledi. Bu kapsamda 80 hak sahibini daha dairelerine kavuşturacaklarını anlatan Aksoy, "Narlıdere'nin otoyol kıyısında deniz manzaralı son büyük parsellerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yeni Kale Evleri ile birlikte Palma Recidance projesini tamamladık. Bu projemiz de büyük ilgi gördü. Şimdi de Smyrna Park projesinin inşaatlarına başladık. 24 ayda bu projemizi tamamlamak istiyoruz. 120 dairelik ve her türlü konforu düşünülen projemiz için 40 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceğiz" dedi.

350 KİŞİ ÇALIŞIYOR
Smyrna Park projesi kapsamındaki dairelerin 300, 360, 380 metrekare brüt alana sahip 4+1 olacağını vurgulayan Aksoy, dairelerin depreme dayanıklı radye temel sistemi ile akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemine sahip olacağını kaydetti. Projelerinde 350 kişinin çalıştığını anlatan Aksoy, kriz döneminde de projelerine ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

ÖRNEK OLMALI
Palma'dan sonra Symrna Park projesi ile Narlıdere'nin çehresini değiştirdiklerini belirten İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven ise projelerin tamamlanması ile bölgede yeni bir yaşamın başlayacağını kaydetti. Narlıdere Belediyesi'nin öncülüğünde yapılan kentsel dönüşüm projesi ile kent kirliliğinin de önüne geçildiğini belirten Arseven, "Burada uygulanan proje diğer belediyelere de örnek olmalı. Bu proje ile Narlıdere'nin Yeni Kale bölgesi yeni bir çehre kazanıyor. Sosyal donatı alanları ve her türlü konforu ile yıllardır bu bölgede yaşayan insanlar çok daha iyi koşullarda bundan sonra hayatlarını sürdürecekler. Şirket olarak bizde bu proje içinde yer almaktan çok mutluyuz" diye konuştu.

Hangi özelliklere sahip?
Depreme dayanıklı radye temel sistemi, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, 24 saat özel güvenlik hizmeti, giriş ve kapı kontrol sistemleri, otomatik bariyer, özel peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun alanı, misafir otoparkı, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, faraday kafesi topraklama sistemi, jeneratör, kapalı ve açılabilir yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, masaj odası, fitness center, yangın algılama ve ihbar sistemleri, deprem sensörleri ve gaz kesme sistemleri, camlı, özel tasarımlı duş ve eğer istenirse jakuzi.
Murat Şahin/Yeni Asır


Geri Dön