17 / 05 / 2024

İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

Merkez Bankasının faiz kararından sonra herkes dolarda yükseliş beklerken iktidara yakın bir isimden şok iddia geldi. Doların 15 TL'ye düşeceği tarihi verdi, "Bu daha başlangıç, küçük dilinizi yutacaksınız" dedi.



İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

Merkez Bankası'nın rezervlerindeki artışa dikkat çeken Batırel, net uluslararası rezervlerin son haftada 3,87 miyar dolar artarak 15,68 milyar dolara yükseldiğine, toplam brüt rezervlerin ise 5,1 milyar dolar artışla 113,7 milyar dolara çıktığına işaret etti. Rezerv artışının ekonomiye duyulan güvenden kaynaklandığı dile getiren Batırel, "Ekonomiye güven olmasa 2 haftada kamyon dolusu döviz gelir mi? Bu daha başlangıç, yavru giriş… Anasını görünce küçük dilinizi yutacaksınız" dedi.Batırel sanayicilerin uygun koşullarda  krediye ulaşabilmesi için Kredi Garanti Fonu'nda bakiye tutarının 500 milyar liradan 1 trilyon liraya yükseltildiğine dikkat çeken Batırel, diğer bir deyişle KGF'nin kefil olabileceği kredi miktarını ikiye katlandığına işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön