21 / 05 / 2024

İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

Merkez Bankasının faiz kararından sonra herkes dolarda yükseliş beklerken iktidara yakın bir isimden şok iddia geldi. Doların 15 TL'ye düşeceği tarihi verdi, "Bu daha başlangıç, küçük dilinizi yutacaksınız" dedi.



 İktidara yakın isimden bomba iddia! İkinci bir 20 Aralık mı yaşanacak?

Bankaların batık kredi korkusuyla ticari kredi fazilerini düşürmediğine dikkat çeken Batırel, bu sorunun aşılması için Kredi Garanti Fonu'nun kapasitesini artırıldığını belirten, yapılan değişiklikle KOBİ'lerin düşük faizli 500 milyar liralık yeni bir kaynağa kavuşturulmuş olduğunu söyledi. Böyle üretim ve istihdamın desteklenmiş olacağını dile getiren Batırel, "Dünya küçülürken, Türkiye istikrarlı büyümesini sürdürecek. Faiz indirimini yerden yere vuran bazı sözde finans profesörü olarak geçinenler yerin dibine girecek" dedi.

 

Merkez Bankası faiz indirdi, dolar yükselecek mi? Dolar ve kur korumalı mevduat yatırımı mantıklı mı? Hemen bakın!

Doları ve altını olanlar dikkat! Olacakların senaryosu önceden açıklandı! Geri sayım başladı, zamanı geldiğinde...

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön