29 / 04 / 2024

İngiliz Banka Barclays'dan Binance kararı! 

İngiliz Banka Barclays'dan Binance kararı! 

İngiliz banka Barclays dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance'a karşı kredi kartı ve banka kartı kullanımlarını durdurma kararı aldı.



Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'a karşı küresel firmalardan tavır alınmaya devam ediliyor. Posta'da yer alan habere göre; Binance'nin İngiltere ve Kanada'da yasaklanması sonrasında şimdi de İngiliz banka Barclays'tan yasaklama geldi. Banka Binance'lere yönelik kredi kartı ve banka kartı kullanımlarını durdurdu.

Barclays söz konusu kararı müşterilerine gönderdiği yazılı açıklamayla duyurdu. Barclays müşterileri, Binance'dan paralarını çekebiliyor. 

İngiliz Banka Barclays dan Binance kararı! 

BINANCE: HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK

Twitter üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Binance, "Bazı iş ortaklarımızın Binance kullanıcılarına hizmet vermeyi tek taraflı olarak durdurma kararı aldıklarını öğrenmekten hayal kırıklığına uğradık. İş ortaklarımızı herhangi bir endişesi varsa konuya görüşmek için bir araya gelmeyi memnuniyetle karşılarız" dedi.

İngiltere'de Binance'in faaliyetlerine son verildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön