30 / 04 / 2024

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Altın fiyatlarındaki dalgalanma haftanın dördüncü işlem gününde de devam ederken İngiliz Bankası'ndan altın ile ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...



İNGİLİZ BANKASINDAN YENİ TAHMİN

Standard Chartered altın için üçüncü çeyreği işaretr ederek fiyat tahminini 1850 dolar olarak açıkladı.

Standard Chartered altın fiyatlarındaki baskıyı şu şekilde açıkladı

: “Agresif oran artışları tipik olarak altın fiyatları üzerinde baskı oluşturuyor. Bunun mevcut Fed döngüsü sırasında böyle olmasını bekliyoruz” diyen Cooper, “Ancak, altın pozisyonlarındaki son değişiklikler tarihsel eğilimden saptı. Bu kez, jeopolitik risk priminin yüksek oranlarla ilgili endişeleri dengelemesiyle, mart ayındaki ilk fed zammı öncesinde pozisyonlama arttı. Daha sonra, ilk zamdan bu yana geçen üç ayda faiz (toparlanmak yerine) düştü. Bu geri ölçeklemeye rağmen, net fon uzunluğu önceki döngülere kıyasla hala yüksek, bu da enflasyon azaldıkça altın fiyatlarında aşağı yönlü riskin daha da arttığını gösteriyor.” dedi. 

Elinde çeyrek altın ve gram altını olanlar dikkat! Altında son dakika gelişmesi! Altın bugün bu kadar olacak!

Altın fiyatlarında ters dalga etkisi yapan karar! Düşmez denilen gram ve çeyrek altın bakın kaç lira oldu?

Altın yükseliyor! Bu rakamlar şimdiden konuşulmaya başlandı! Son dakika altın fiyatları 29 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön