07 / 05 / 2024

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için yeni bir zam müjdesi var. Emekli maaşlarına %31 intibak zammı yapılacak ve bu zam sayesinde emekli maaşları 13.000 TL'yi aşacak.



İntibak zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisine tarih verildi! Tam yüzde 31 zam yapıldı!

İntibak zammının yapılıp yapılmayacağı seçim öncesi netleşecek

Milyonlarca kişi, SSK, BAĞ-KUR veya memur emeklisi olarak 2000 yılından sonra emekli olanlar için olumlu bir haber bekliyor. Türkiye Emekliler Derneği de seçim öncesi zam talebiyle baskısını arttırıyor. 

Uzun süredir tartışma konusu olan, 2000 yılı öncesi ve sonrası emekliler arasındaki gelir adaletsizliğinin 2023 seçimlerinden önce giderilmesi isteniyor. Bu adaletsizliğin giderilmesi için, 2000 yılı sonrası emekli olanların maaşlarına en az 1300 TL'lik bir artış yapılması gerekiyor. Konuyla ilgili olarak, yakın gelecekte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir açıklama yapması bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerini üzecek! İşte 30 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Emekli için 'Kök ücret' detayı! Uzman isimden flaş açıklama


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön