18 / 07 / 2024

İPhone hayranları bu habere çok üzülecek! iPhone 15 ve 15 Plus...

İPhone hayranları bu habere çok üzülecek! iPhone 15 ve 15 Plus...

iPhone 15 ve 15 Plus, yılın merakla beklenen ürünleri. Ancak iPhone 14 Pro ve Pro Max'te bulunan 48MP sensörler nedeniyle piyasaya sürülmeleri gecikebilir. Bu sensörler iPhone 15 ve 15 Plus'ta da gecikmeye yol açabilir.




Yaklaşan iPhone'lar, özellikle iPhone 14'e kıyasla fotoğraf bileşenlerinde önemli gelişmelere sahip olabilir. Özellikle Ultra modelinde, 10x'e kadar optik yakınlaştırmaya izin veren periskopik bir telefoto lens bulunabilir. Tüm iPhone 15 telefonlarında, iki kat büyütme sunması gereken periskopik yakınlaştırma olabilir.

İPhone hayranları bu habere çok üzülecek! iPhone 15 ve 15 Plus...

Ayrıca, bu telefonlar, HDR'yi daha iyi işleyebilen ve geceleri daha fazla ışık yakalayabilen yeni bir Sony sensörüne sahip olabilir. Bu iyileştirme, iPhone'un tarihi kusurlarından birini düzeltebilir ve kamerayı kullanıcılar için daha da çekici hale getirebilir.

iPhone 15 ve 15 Plus'ın gecikmesi mümkün olsa da, Apple yine de zamanında piyasaya sürebilir. Ancak tedarik sıkıntısı, en çok beklenen ürünlerin bile piyasaya sürülmelerini etkileyebilecek beklenmedik zorluklarla karşılaşabileceğini hatırlatıyor. Ancak, bu konuda henüz resmi bir bilgi yok, bu yüzden bu söylentilere şüpheyle yaklaşmalısınız.


Geri Dön