05 / 05 / 2024

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.



Aralık 2017'de farklı sektörlerde 6.2 milyar TL'lik yatırım paketini hayata geçireceğini duyuran Akfen Holding, üyesi İrfan Erciyas şu açıklamayaı yapmıştı:

Akfen Holding Murahhas Azası İrfan Erciyas kredi hakkında şu açıklamayı yaptı: ''Yaklaşık bir senede iki projenin finansmanını realize ettik. Türkiye'nin şuanki koşullarında bunları yapmak çok önemliydi. Bankacılık sektörüne, firmalara ve Türkiye'ye güven açısından önemliydi. Biz bu işi bir sene içerisinde çözdük.

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Bankaların ve çalışanlarımızın desteği ile bu kredilerin kapanışını sağlayacağız. Rüzgar projelerimiz toplam 242 megavat. Toplam 350 milyon dolarlık bir yatırım. Bunun 260 milyon dolarlık kısmı kredi. Kredi, 4 Türk bankasının teminatları ile KFW'dan tedarik edildi. EBRD'de 50 milyon dolarlık bir nakdi kredi limiti ile proje finansmanında yer aldı.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Dr. Carsten Sauerland kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön