03 / 05 / 2024

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

ABD’li şirket Türkiye’de kaç eleman alacak?  Tesla ne tür elemanlar arıyor?  Hangi kriterlere bakacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…



HANGİ GÖREVLER İÇİN KAÇ KİŞİ  ALACAK?

Tesla, Türkiye operasyonları için 6 farklı iş ilanını  daha resmi web sitesine koydu.  Buna göre İstanbul’da eleman arayışına giren şirket, Beşiktaş lokasyonunda çalışmak üzere  Mobil Servis Teknisyeni, otomotiv mekanikeri / teknisyeni, servis danışmanı, parça danışmanı, otomotiv süpervizörü ve Tesla Danışmanı pozisyonlarına  eleman alımı yapacak.

Türkiye’deki çalışmalarına hız vermek için şimdiye kadar çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere işe alım yapan Tesla, daha önce Türkiye operasyonunu yönetmek üzere Lufthansa Group’un deneyimli ismi Kemal Geçer’i göreve getirmişti.

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Tesla’nın bu 6 pozisyon için aradığı şartlar arasında otomotiv, havacılık, deniz ulaşımı ve benzer sektörlerde çalışmış olmak, servis ve onarım konusunda profesyonel tecrübeye sahip olmak, iyi derecede İngilizce konuşmak, yazmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak bulunuyor.

Ayrıca, adayların Türkiye’de yaşama ve çalışma engeli olmamasını da şart koşan şirket,  pozisyona göre meslek Lisesi ve/veya meslek yüksek okullarının motor, elektrik, elektronik veya otomotiv bölümlerinden mezun olmak, üniversitelerin motor, elektrik, elektronik veya otomotiv bölümlerinden mezun olmak kriterlerini de arıyor.

Bu haber eski kiracıları üzecek! Bunu yapmak zorunlu!

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

 İngilizce öğrenmek isteyenler bu kampanyalara bayılacak! Hem hesaplı hem pratik!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön