12 / 05 / 2024

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası, resmen müjdeyi verdi. Banka çok önemli bir açıklama geldi. İşte bütün ayrıntılar...



İş Bankası yönetimi, müşteri memnuniyetini artırmak ve bankanın dijital dönüşümünü hızlandırmak amacıyla bir dizi yenilikçi adım attıklarını açıkladı. Bu kapsamda, banka müşterilerine çok daha fazla avantaj sunmak için kampanyalar düzenledi.

İş Bankası'nın hedefleri arasında, müşterilerin banka işlemlerini herhangi bir yerden ve herhangi bir zamanda yapabilmesine olanak sağlamak yer alıyor. Bu kapsamda, mobil uygulamalar ve dijital platformlar üzerinden hizmet sunacak olan banka, müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kolay bir şekilde cevap verecek.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

Türkiye'nin bankası İş Bankası'ndan gelen açıklamalara göre; Maximum Card, Amazon.com.tr'de yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan kazandırıyor. Kampanya kapsamında 200 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabileceksiniz. MaxiPuan'larınızı kullanarak bir sonraki alışverişinizde indirim kazanabilirsiniz. Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir. Ayrıntılı bilgi ve kampanya koşulları için Maximum Card'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

Maximum.com.tr'de 200 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma kampanyası başladı. MaxiPuanlar, 18 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Mayıs 2023 olacaktır. Kampanya, müşteri bazında olup, bir müşteri en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak, iptal edilen alışverişler veya iade edilen ürünler durumunda. Ek kart kullanımında, MaxiPuanlar ana karta yüklenecektir. Maximiles'a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!
Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!
Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT'den alacak!

Geri Dön