16 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan büyük bir açıklama geldi

İş Bankası'ndan büyük bir açıklama geldi

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlar hakkında bomba bir açıklama geldi. Bankanın vereceği kredi miktarını duyanların ağzı açık kaldı.



Her geçen gün yükselmekte olan araç piyasası, insanların otomobil almasını giderek zorlaştırıyor. Ancak bankaların yapmış olduğu çeşitli kampanyalar sayesinde vatandaşlar, araç alabilme imkanı yakalıyor. İş Bankası da yapmış olduğu duyuruda, düşük faiz oranları ile taşıt kredisi vereceğini açıkladı.

Bankanın duyurusuna göre, otomobil almak isteyenler 400 bin TL’ye kadar taşıt kredisi imkanından faydalanabilecek. Faiz oranlarını %0.89’dan başlatan banka, 48 aya kadar vade seçenekleri de sunuyor. Diğer yandan, kişiye özel olarak farklı seçenekler de mevcut. Her bütçeye uygun olacak şekilde, farklı seçenekler sunmakta olan bankanın bu fırsatı ile pek çok kişi hayalini kurmuş olduğu arabayı satın alabilir.

İnternet ve mobil bankacılığının yükselişte olduğu günümüzde, pek çok işlemi şubeye gitmeden halletmek mümkün hale geldi. İş Bankası’nın sunmuş olduğu taşıt kredisinden faydalanabilmek için, internet bankacılığını ve mobil bankacılığı kullanmak mümkün. Öte yandan yine İş Bankası’nın şubeleri üzerinden de gerekli işlemler yapılabiliyor.


Geri Dön