06 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! 30 Kasım'a kadar hemen başvurun!

İş Bankası'ndan müjde! 30 Kasım'a kadar hemen başvurun!

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Hemen siz de faydalanın! 30 Kasım'a kadar vaktiniz var! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



Kampanya ile ilgili bütün detayları veren İş Bankası, "Maximum Mobil müşterileri kazanmaya devam ediyor." diyerek müjdeyi duyurdu.

İş Bankası resmi internet sitesinde şu ifadeleri kullandı:

"14 Ekim - 30 Kasım tarihleri arasında Mobilet’ten alacağınız 200 TL ve üzeri ilk etkinlik biletine 50 TL MaxiPuan! 

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz."

İş Bankası açıkladı! 31 Ekim’e kadar hemen yararlanın!

Katılmak için : Maximum Mobil ya da İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Kampanyaya dâhil olan işlemler : Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler : Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

İş Bankası resmen duyurdu! 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!

Ödül kullanımı : Kampanyadan kazanılan MaxiPuan’lar 7 Aralık 2022 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 31 Ocak 2023 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Kazanacağınız MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Ek koşullar :​ Türkiye İş Bankası A.Ş  kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN : http://www.isbank.com.tr

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?
Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı
Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 28 Ekim 2022 fiyat listesi
Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön