12 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine çok önemli açıklama. Hemen başvuran alacak

İş Bankası'ndan müşterilerine çok önemli açıklama. Hemen başvuran alacak

İş Bankası'ndan kredi kampanyasına ilişkin çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verecek. Başvuru yapan müşteriler için hemen işlem başlatılacak. İşte detaylar...



Her müşterinin ihtiyacı olan kredi miktarı farklı olabiliyor. Bu nedenle banka da bu ihtiyaçlara göre farklı imkanlar sunmakta. Buna göre 100 bin TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için 12 ay vade imkanı veren banka, 50 bin TL ve 100 bin TL arasındaki kredi kullanımları için ise 24 ay vade fırsatı vermekte.

50 bin TL’nin altında kalan kredi miktarları için vade sayısı daha da uzatılabiliyor. Bu kişiler, 36 aya kadar sunulan vade fırsatından yararlanabiliyorlar.

İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

İş Bankası’nın ihtiyaç kredisine başvurmak oldukça kolay. Müşteriler, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden hızlıca işlem yapabilmekte. İnternet şubesi kullanılarak yapılacak olan başvurular için müşteriler, “kredilerim” bölümünden “ anında kredi” kısmına girerek işlemlerini hızlıca yapabilirler. Burada yer alan “hemen başvur” butonu ile başvurular gerçekleştirilebilmektedir.

Aynı şekilde ihtiyaç kredisi için bankamatikler ve telefon şubelerinden de işlem yapılabiliyor. Yine SMS ile de krediye hemen başvuru yapmak mümkün. İş Bankası müşterisi olmayalar ise yine internet üzerinden müşteri başvurusu yaptıktan sonra kredi için de başvuru yapabiliyor.


Geri Dön