04 / 05 / 2024

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

Genç girişimcilere 200 bin Türk lirası destek verilecek. BİGG programı için açılan çağrıda geri sayım başladı. 6 tematik alanda iş fikri olanlar, uygulayıcı kuruluşlara başvuruda bulunabilecek.



Başvuru için ayrıca daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği veya TÜBİTAK 1512 Programı ikinci aşaması dâhilinde destek almamış olmak, ön başvuru tarihinden itibaren herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak şartı aranıyor.

3 aşamadan oluşan programın ilk aşamasında girişimciler, iş fikirlerini uygulayıcı kuruluşlara sunuyor. Bunlar değerlendirilirken, başarılı iş planına dönüşme ihtimali olan fikirler için girişimcilere hızlandırıcı hizmet sunuluyor.

 İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

İkinci aşamada ise desteklenmesi uygun bulunan iş planları için girişimcilerden şirket kurulması isteniyor. Üçüncü aşamada ise girişimcilerin ticarileşme potansiyelinin artırılması hedefleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön