01 / 05 / 2024

İş GYO'nun planıyla Manzara Adalar'da ev sahibi oldular!

İş GYO'nun planıyla Manzara Adalar'da ev sahibi oldular!

İş GYO'nun prestijli projelerinden Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu uygun ödeme koşullarından yararlandı. Projede 2.200 TL'den başlayan taksitlerle evsahibi olunabiliyor.



İş GYO'nun prestijli projelerinden Manzara Adalar'da ev sahibi olanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu uygun ödeme koşullarından yararlandı. 


Kartal'da Adalar manzaralı projede İş GYO finansmanı ile sunulan ve bugüne dek ev sahibi olanların yüzde 72'sinin tercih ettiği seçenek bir süre için daha geçerli olacak, İş GYO'nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. 


Bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunan Manzara Adalar'da, 2.200 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. 


Dünya


Haber Milliyet gazetesinde şöyle yer aldı:


‘Manzara’da İş GYO ‘ödeme planı’ tuttu


İstanbul Kartal’da İş GYO tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar’da ev sahibi olanların yüzde 72’si, şirketin sunduğu ödeme koşullarından yararlandı.


Projede İŞ GYO koşullarıyla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. İş GYO’nun sunduğu bu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60’lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebiliyor. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Projede, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim oranı gibi özel fırsatlar da sunuluyor. 

Milliyet




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ev alanların % 72'si seçti İŞ GYO'nun Manzara Adalar projesinden ev sahibi çalanların yüzde 72'si, şirketin sunduğu ödeme planından yararlandı. Ödeme planına göre, yüzde 40 peşinat sonrası kalan bedel 2018 Mart ayında ödenebiliyor. 



Vatan




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu yakasındaki İs GYO'nun Manzara Adaiar'da ev satıibi olanların yüzde 72'si, yine aynı şirketi tercih etti. Is GYO'nun sunduğu ödeme planıyla, yüzde 40 peşinat sonrası kalan yüzde 60'lık bedel 2018 Mart ayı sonunda ödenebilecek. Projede bunun yanı sıra yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Kartal'da stüdyo dairelerden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim oranı sunulan Manzara Adaiar'da, 2 bin 200 TL ile taksitli ev sahibi olunabiliyor. 



Star



Geri Dön