11 / 05 / 2024

İSKİ'den borç yapılandırma kararı: Abonelerine ödeme kolaylığı sağlanacak! Detaylar açıklandı!

İSKİ'den borç yapılandırma kararı: Abonelerine ödeme kolaylığı sağlanacak! Detaylar açıklandı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı. İşte detaylar...



İSKİ'den borç yapılandırma kararı!

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"31 Aralık 2022 tarihinden önceki su ve atık su borçlarını yapılandırıyoruz. Peşin ödemelerde yüzde 90 oranında gecikme zammı indiriminden faydalanabilir ya da borcunuzu 48 ay taksitlendirebilirsiniz.

Yapılandırma için www.iski.istanbul adresini ziyaret edebilir ya da size en yakın İSKİ şube müdürlüğüne müracaat edebilirsiniz. Son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2023."

Aboneler, borç yapılandırma programından yararlanmak için İSKİ'nin resmi web sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuruların nasıl yapılacağı, yapılandırma seçenekleri ve ödeme planlarıyla ilgili detaylı bilgilere de İSKİ'nin web sitesinden ulaşılabilecek.

İSKİ'nin borç yapılandırma kararı, İstanbul'da yaşayan aboneler için önemli bir fırsat sunuyor. Aboneler, yapılandırma programından faydalanarak birikmiş borçlarını düzenli bir şekilde ödeyerek su hizmetlerine kesintisiz olarak devam edebilecekler.

Vakıfbank'a 825 milyon dolarlık kaynak

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor; Emeklilikte dikkat çeken 'Bağkur affı' detayı!


Geri Dön