02 / 05 / 2024

İslam Memiş "Alım fırsatını kaçırmayın" diyerek yatırımcıyı o detaya karşı uyardı

İslam Memiş

Altının ons fiyatı yükseliş trendine girdi. Elindeki parayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, altına yatırım yapmak doğru zamanı beklerken finans uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında gram altında beklenilen gelişmelerle ilgili çarpıcı tahminler yaptı. "Bunu sakın yapmayın" diyerek uyardı.



Altın borcu olanlar ve altına yatırım yapmak isteyenler piyasaları yakından izliyor. Pandemi döneminden sonra finans dünyasının altüst olmasından etkilenen altın, hızlı yükselişini devam ettiriyor.

En ucuz altın olması dolayısıyla en çok tercih edilen gram altın, 18 Ocak 2023 itibarıyla 1151 TL'den satışa sunuluyor. Peki, gram altında küçük yatırımcı ne yapmalı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön