17 / 05 / 2024

İslam Memiş "Alım fırsatını kaçırmayın" diyerek yatırımcıyı o detaya karşı uyardı

İslam Memiş

Altının ons fiyatı yükseliş trendine girdi. Elindeki parayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, altına yatırım yapmak doğru zamanı beklerken finans uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında gram altında beklenilen gelişmelerle ilgili çarpıcı tahminler yaptı. "Bunu sakın yapmayın" diyerek uyardı.



İSLAM MEMİŞ: ALIM FIRSATINI KAÇIRMAYIN
Haber Global TV'de katıldığı bir programda 2023 yılında altın fiyatları tahminlerini değerlendiren finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında kademeli olarak beklediği yeni zirveleri açıkladı. Kısa vadede bir geri çekilmeden de bahseden Memiş, "Alım fırsatını kaçırmayın" dedi.

"ALTIN 2023'TE YÜZDE 60 GETİRİ SAĞLAYACAK"
İslam Memiş'in açıklamaları şöyle:

Ekran fiyatlarında 1137 lira olan gram altın 1151 lira Kapalıçarşı'da. Yıla hızlı bir yükselişle başladı, her geçen gün rekor tazeliyor. Ons altın yükseliyor.

Resesyon riski, IMF uyarıları önemli oldu. 2022'de baskı altında kalmıştı altın fiyatları ancak 2023'te ciddi bir beklenti var bu da merkez bankalarının altın alımını artırdı.

Fiziki tarafta da sadece dolar kurundan destek almıştı. 2022'de yüzde 43 değer kazanan gram altının 2023'te yüzde 60'tan fazla getiri sağlayabileceğini tahmin ediyoruz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön