01 / 05 / 2024

İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin! Bu uyarıyı dinlemeden hareket yapmayın

İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin! Bu uyarıyı dinlemeden hareket yapmayın

Altın fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme. Gram altın için İslam Memiş tarafından "Satmayın" uyarısı yapıldı. İşte altın yatırımı yapmak isteyenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı...



KAR ETMEK İSTEYENLERE KADEMELİ İŞLEM ÖNERİSİ
Altın için kademeli alımdan bahseden Memiş, kar etmek isteyen gram altın yatırımcısına alım seviyelerini anlattı. Yılın son çeyreği için gram altın seviyesini veren Memiş, "1000 lira altında, 950-1000 aralığında sadece kademeli alım yapılabilir. Bana göre çok iyi bir opsiyon. Bir sonraki atak 1050, bir sonraki atak 1200 ve yılın son çeyreğinde 1450 benim için şaşırtıcı olmayacak" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön