04 / 05 / 2024

İslam Memiş bugüne dikkat çekti! Bir yeni tarih bir de indirim müjdesi verdi

İslam Memiş bugüne dikkat çekti! Bir yeni tarih bir de indirim müjdesi verdi

Altın ve para piyasalarına ilişkin yaptığı uyarılarla dikkat çeken İslam Memiş önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelere dair ipuçları verdi. Akaryakıtta indirimlerin olacağını söyleyen İslam Memiş, bitcoin için yeni bir tarih de verdi.



İslam Memiş'in dün 'Bitcoin'de 21 bin dolar seviyesi var. Bugün Bitcoin tarafında ciddi toparlanma geldi, umutlar biraz daha yeşerdi ama 18-22 bin dolar aralığı gerçekliliğini koruyor' demesinin ardından gelen 'Önümüzde 13 Eylül var' demesi üzerine yatırımcılar bugüne dikkat kesildi.  İslam Memiş'in bir sonraki verdiği tarihin 21 Eylül olduğunu hatırlatmak da fayda var... 

İslam Memiş yine çok konuşulacak bir açıklamada bulunmuş akaryakıtta pompa fiyatlarına yansıyacak indirimlerin müjdesini vermişti.  

İşte İslam Memiş'in açıklamalarından satır başları...

İslam Memiş son açıklamasında dolarını bir hamle yaptırmak isteyenlere parite üzerinden bunu dolar, sterlin, altın alarak giriş yapmalarını söyledi. Memiş "Bu daha mantıklı bir karar" dedi. Memiş sözlerine "Petrol fiyatlarındaki düşüşlere dikkat çektim, dolar endeksindeki düşüşlere dikkat çektim. Petrol ve dolar endeksindeki düşüşler önümüzdeki haftalarda çok sık konuşulacak. Petrol fiyatlarındaki düşüşler pompa fiyatlarına yansıyacak. İndirim haberlerini görmüş olacağız. İçeride dolar TL, altının ve gümüşün gr fiyatıyla alakasız olacaktır" diye konuştu.

İslam Memiş tarih verdi uyardı...

İslam Memiş'ten Dolar- Euro- Bitcoin yorumu-

Dolar kuru 18.29-18.31 lira. Ekranlardaki fiyatlar yok. Euro/TL 18.32-18.37 aralığında. Euro/dolar paritesi 1 seviyesinden haftayı tamamlıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön