02 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı: Ufukta 2 bin lira görünüyor

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı: Ufukta 2 bin lira görünüyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memiş, grama altının 2 bin lira olacağı tarihi açıkladı. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek?



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili şaırtıcı açıklamalarda bulundu. Memiş ''ufukta 2 bin lira görünüyor'' diyerek gram altın için tarih açıkladı.

UFUKTA 2 BİN LİRA GÖRÜNÜYOR!

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarına değinen Memiş, Merkez Bankaları faiz kararından sonra altında yükselişlerin olacağını söylemişti. Kritik faiz kararlarının ardından yükselişe geçen altın fiyatlarını değerlendiren Memiş bombayı patlattı.

Memiş değerlendirmelerine ilk olarak ons altın üzerinden başladı. Bir ons altının 1.921 dolar. Yükselişin devam etmesi için fiyatın 1.930'u kırması ve 1.900'ün altına düşmesi gerektğini söyleyerek  yatırımını dolara yapan kişilere altındaki düşüşü fırsat göstererek değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Memiş gram ekim ayı ile birlikte gram altının 2 bin liraya yükseleceğini ''ufukta 2 bin lira görünüyor'' sözleriyle ifade etti.

İslam Memiş gram altında bombayı patlattı: Ufukta 2 bin lira görünüyor

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 23 EYLÜL CUMARTESİ ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Altın piyasası kritik bir haftayı geride bıraktı. Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını merakla takip ediyor. Bu kapsamda ''bugün altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları kaç lira?'' sorularını arama motolarlarında araştırıyor. Haftasonunun ilk gününe altın fiyatları yükselişle başladı. Şu dakikalarda  Ons altın bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın bugün 1721 lira, çeyrek altın 2811 lira, yarım altın 5622 lira, tam altın 11,198 lira, Ata altın 11,493 lira, Atabeşli altın 57,371 liradan işlem görüyor.

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması! 'Dolar ne kadar olacak?' sorusu netliğe kavuştu! Görmedim, duymadım demeyin!

Geri Dön