09 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altının eylül ayında kaç para olacağını açıkladı!

İslam Memiş gram altının eylül ayında kaç para olacağını açıkladı!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaların karışacağını belirterek dolar ve altınla ilgili yorumlarda bulundu.



Amerikan Merkez Bankası FED'in faiz artırımı sonrası dolar ve altındaki yükseliş devam ediyor.

Ünlü ekonomist İslam Memiş de gündeme ilişkin çarpıcı analizlerde bulundu.

Deneyimli ismin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

Bugün piyasalarda nasıl bir fiyatlama var, döviz kurlarındaki yükselişler devam edecek mi, borsada son durum ne, emtia fiyatlarında ne olabilir sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağım. Borsa güne pozitif başladı. Euro/dolar paritesi kar satıcılı. Brent petrol de 100 dolar seviyesinin altına sarktı. Gram altın/TL 1020 lira seviyesinde. Gümüş ons 20-22 dolar, kripto paralarda bitcoin 22736 dolar seviyesinde.

Özellikle borsa tarafındaki yükseliş, 2680-2700'e kadar bekleyiş içindeyim. 2600 üzerinden 3 hisse senedi tercih ettim. Bugün veya yarın çıkış yapacağız diye düşünüyorum. Getirisi dövize kıyasla daha garanti.

İslam Memiş gram altının eylül ayında kaç para olacağını açıkladı!

"Dolara dikkat"

Dolar tarafında yine mesaj verdim. Dolar tarafındaki yatırımcılar biraz daha dikkat etmeli. Dolara atacakları tokatla birlikte, dolar yatırımcısı üzülebilir, dikkat edilmeli. Emtiaları elimizde tutmaya devam ediyoruz, altın ve gümüşümüze dokunmadık. Eylül sonrası için özellikle hem ağustos ayı ortaları hem eylülde pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum. 1 yıldır baskılanan altın ve gümüş fiyatlarında teknik olarak resesyona giren ABD piyasalarına karşı pozitif görünümüne devam edecektir. Altın ons fiyatında 1800 doları hedef belirledik."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön