14 / 05 / 2024

İslam Memiş, 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Beklenen gün geldi!

İslam Memiş, 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Beklenen gün geldi!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin piyasaya sürdüğü reşat altın konusunda açıklama yaptı ve detayları duyurdu.



“ÖNCEDEN 2-3 BİN LİRA İŞÇİLİK ÖDENİYORDU”

Piyasada dolaşan Reşat Beşibiryerde altınların yüzde 90’nı 21 veya daha alt ayardaydı. 22 ayar (Orijinal) Reşat beşibiryerde altına sahip olmak için 2-3 bin lira işçilik ödenmek zorunda kalınıyordu. 7 Aralık itibariyle Darphane’nin piyasaya süreceği Reşat beşibiryerde altınlar sorunu çözdü"

İslam Memiş, Hayırlı olsun diyerek duyurdu! Beklenen gün geldi!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Aralık 2022 tarihinde saat 20.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

Emeklinin başına talih kuşu kondu! Yılbaşından önce 10 bin TL hesabınızda!

İslam Memiş 'Aman' diyerek uyardı! Yeni yıldan önce mutlaka yapılması gerekenler

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön