20 / 05 / 2024

İslam Memiş hem altının hem doların göreceği zirveyi paylaştı!

İslam Memiş hem altının hem doların göreceği zirveyi paylaştı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, dolar ve gram altının göstereceği akıbete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



"GRAM ALTIN İÇİN ARTIK ZOR OLAN..."

"Gram altının 1200-1300'ü görme ihtimali çok yüksek diyen Memiş, şunları söyledi: "Gümüşün onsu 19 dolar, altının ons fiyatı 1740 seviyesinde. Oldukça düşük rakamlar. Şu anda ciddi anlamda değer kaybı dolar karşısında. Şu anda altının ons fiyatının gerçek değeri 2350 dolar seviyesinde. Jeopolitik risk, önlenemeyen enflasyon ve resesyon fiyatlaması başlamadı. Baskılandığı için yığılma var. Algı ve hissiyat çok farklı. Şu anda gram altın TL ekranlarda 1009-1010. Şu anda gram altın 1020-1024 seviyesinde. Arada 10 lira var. Piyasa merkez bankalarının önüne geçti. Aktörler geride kaldı, insanlar yavaş yavaş uyandı. 1000 lira altına düşmesi artık zor ihtimal. Orta ve uzun vadede gram altın ve gram gümüş ciddi seviyeleri test edecek.

İslam Memiş hem altının hem doların göreceği zirveyi paylaştı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 20.02'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,17 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise bin 13 Türk Lirası değerinde.

Ekonomist Özgür Demirtaş Hepsi yalan dedi, 5 madde sıraladı!

İslam Memiş gram altın için Cuma'yı işaret etti: Canınız yanmasın!

Altının kahini İslam Memiş bu kez dolarla ilgili tarihi bir uyarıda bulundu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön