03 / 05 / 2024

İslam Memiş altın için net tarih verdi: 1 Ekim için hazırlığınızı yapın

İslam Memiş altın için net tarih verdi: 1 Ekim için hazırlığınızı yapın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar, euro, kripto paralardaki hareketlenmeyle ilgili tarih verdi, "1 Ekim için hazırlık yapın" dedi.



Yani, dolar endeksinde gerileme, emtia, parite ve kripto paralarda yükselişler başlayabilir. Bunun ilk işaretini Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin verdi. Putin, Çarşamba sabahı seferberlik ilan ederek, tehditlerini yeniledi. Diğer yandan farklı ülkelerde de yeni gelişmeler yaşanıyor. İran’da yaşanan ayaklanma ve çatışmalar daha da büyüyebilir.
Rusya-Ukrayna, Azerbaycan-Ermenistan, Çin-Tayvan, Türkiye-Yunanistan gibi ülkelerde gerilim artıyor.
Sınırlar yeniden çiziliyor, piyasalar yeniden geriliyor.

#resim3>

Enflasyon ile mücadele zorlaşıyor, resesyon ve stagflasyon süreci hızlanıyor. Ekim ayı itibariyle piyasalarda yeni bir fiyatlama başlayacağını düşünüyorum. 

Ekim’e 1 hafta kalmışken dolar ile ne ucuzsa o tarafa yönelmek gerekir. Orta ve uzun vadede dolar karşısındaki enstrümanlarda yeni ataklara hazırlıklı olmak gerek.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Eylül 2022 tarihinde saat 22.08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.32 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 982 Türk Lirası değerinde.

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön