16 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

Ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara sepet özelliğini kullanarak yatırım yapmaları tavsiyesinde bulundu.



Temmuz ayında döviz ve altının pik yapacağını savunan Memiş, altın ve döviz kurunun yükselişinde elinde TL tutan vatandaşlara seslenerek şöyle konuştu:

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

"Maalesef geç kaldınız. Şu an soğukkanlı bir şekilde beklemeniz gerekiyor. Paldır küldür satın alma işlemi yaparak zarar etmeyin. 980 TL'den gram altın alınmaz. 950 TL'ye düşmesini bekleyin, piyasalar her zaman yeni firsatlar doğurur."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön