16 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

Ünlü Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara sepet özelliğini kullanarak yatırım yapmaları tavsiyesinde bulundu.



"SEPET YAPABİLİRSİNİZ"

İslam Memiş, yatırımcılara Bakanlığın açıklayacağı yeni ürünün ardından makas aralığının açılacağını ve haziran ayında ONS altındaki düşüşün ardından doğacak fırsatlarda zarar etmemek için sepet yapılması gerektiğini savundu.

İslam Memiş ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı

Memiş ayrıca, mayıs ayında en çok dolar ile sterlinin kazandırdığına vurgu yaptı

Editörün Notu: Bu haber 1 Haziran 2022, saat 22.13'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 38 kuruş, euro 17 lira 53 kuruş, altının gramı ise 972 lira 27 kuruş değerindedir.

Dolarla ilgili beklenmedik iddia: 3 lira birden düşecek!

Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte yanıtı...

Altın hakkında bomba tahmin! Gerçekleşirse...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön