29 / 04 / 2024

Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte yanıtı...

Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte yanıtı...

Milyonlarca vatandaş cuma günü yapılacak TÜİK açıklamasını bekliyor. Nisan ayında yapılan enflasyon açıklamasıyla beraber emekli ve memurlar için yüzde 4'lük zam oranı netleşti.



Milyonlarca vatandaş temmuz ayında yapılacak maaş zammmını bekliyor. Yıl ortasında yapılan zam için belirleyici olacak ve milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren enflasyon verileri birbir açıklanırken beklenti ve tahminler de netleşmeye başladı.

Ekonomi uzmanlarının tahminin göre mayıs ayında enflasyon yüzde 70'i aşacak.

Memur ve Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak? İşte yanıtı...

Milyonlarca vatandaş cuma günü yapılacak TÜİK açıklamasını bekliyor. Nisan ayında yapılan enflasyon açıklamasıyla beraber emekli ve memurlar için yüzde 4'lük zam oranı netleşti. Şimdi gözler mayıs ayı enflasyon rakamlarında. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön