25 / 08 / 2024

İslam Memiş'ten korkutan 'altın' açıklaması!

İslam Memiş'ten korkutan 'altın' açıklaması!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının gidişatına ilişkin korkutan bir uyarıda bulundu.



“DOLARDAN UZAK DURUN”

"Özellikle bu kadar dalgalı bir piyasada bu kadar belirsizliğin arttığı bir piyasada vatandaşlar şunları merak ediyor doların egemenliği devam edecek mi, dolar daha çok yükselecek mi, dolar alalım mı, diye çok sorular gelmeye başladı. Doları bir yatırım aracı olarak görmüyoruz. Doların her ne kadar bir miktar daha değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır ve hem uluslararası piyasalarda hem yurt içi piyasalarda belli bir limiti tamamladı dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Kasım 2022 tarihinde saat 19.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.56 Türk Lirası, euro 18,49 Türk Lirası, altının gramı ise bin 3 Türk Lirası değerinde.

İşte Nebati'nin düşük enflasyon için açıkladığı tarih!

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön