04 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten 'kur tuzağı' uyarısı geldi! Altın ve dolar yatırımcıları sakın kanmayın!

İslam Memiş'ten 'kur tuzağı' uyarısı geldi! Altın ve dolar yatırımcıları sakın kanmayın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  altın ve dolar yatırımcılarına  'kur tuzağı' uyarısı yaptı. Altın ve dolar alırken yatırımcıların dikkatli olmalarını söyledi. Ayrıntılar haberimizde...



Açıklamalarının yatırım tavsiyesi niteliğinde olmadığının altını çizen Memiş, "Amerika'da enflasyon verisi açıklandı, etkisi ne oldu, bizi neler bekliyor gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım.'' dedi ve şööyle devam etti: ABD'de açıklanan enflasyon 41 yılın zirvesinde. Enflasyonla mücadele çok kolay olmayacak. Küresel piyasalardaki tıkanma, resesyon devam edecek. Hayat toz pembe hayallerler yaşanacak bir hal almayacak. Enflasyon rakamlarının yine yüksek gelmeye devam ettiğini görüyoruz. Dolar endeksi 108 seviyesinin üzerine yükselince değerli metallerde, borsalarda, kripto paralarda baskılanma söz konusu. Fed tekrar 75 puanlık faiz artışı yapacak beklentisi var.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön