07 / 05 / 2024

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

İspanya Maliye Bakanı Maria Jesus Montero, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başlaması ile birlikte başlayan yüksek enflasyon rakamları ve enerji krizi sorunlarına karşı zengin kişilerden ek vergi alınmasına yönelik çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar…



ABD’DE AYNI KONU GÜNDEMDE

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen yapmış olduğu son dakika açıklamasında yüksek gelirli kişiler ile şirketler için vergi oranlarının tarihi normlara döndürülmesinin lazım olduğunu ve vergi reformlarının hükümete kritik şekilde yatırımlar için ek mali alan sağlayacağını ifade etti.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yapmış olduğu Detroit ziyaretinde ekonomi gündemi ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu.

Konu ile alakalı olarak açıklanan detaylara göre, ABD Başkanı Joe Biden'ın ekonomi planının işe yaradığını ifade eden ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, ABD'nin modern tarihinin en hızlı şekilde ekonomik toparlanmalarından birini yaşadığını ifade etti.  Ama Amerikalıların yüksek fiyatların günlük şekildeki bütçelerini ve uzun vadeli tasarruflarını daraltmasından son derece endişe duyduğuna açıklayan ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, enflasyonun nedenlerinin büyük ölçüde küresel olduğunu ifade etti.

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

iPhone 14 alamayan iPhone 13’e yöneldi! A101’de indirimli fiyata alın! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Emekliye ek ödeme müjdesi! Yüzde 10 zam! Hangi emekli ne kadar alacak?

Her ay 1000 lira doğal gaz desteği! Meclis’e sunulmasına az kaldı!


Geri Dön