28 / 04 / 2024

İstanbul'da Aralık ayının zam şampiyonu belli oldu! İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ürün...

İstanbul'da Aralık ayının zam şampiyonu belli oldu! İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ürün...

İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler resmen belli oldu. İşte İstanbul'un Aralık ayı zam şampiyonları ve fiyatları... 



İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından, Aralık 2022'de bir önceki aya göre İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler, fiyatları ve değişim oranlarıyla beraber resmen duyuruldu.

Açıklanan son dakika verileri kapsamında, İTO’nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer alan 242 ürünün 121’inin perakende fiyatı yükselirken,  27 ürünün fiyatı düştü, 94 ürünün fiyatında ise değişim yaşanmadı. 

İstanbul da Aralık ayının zam şampiyonu belli oldu! İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ürün...

İşte İstanbul’da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünler... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön