10 / 05 / 2024

İstanbulkart’ınız varsa dikkat! Para iadesi yapılacak!

İstanbulkart’ınız varsa dikkat! Para iadesi yapılacak!

İstanbul’da yaşayanların kullandığı İstanbulkart ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. İstanbulkart sahibi kişilere özel kampanya başlatıldığı açıklandı. Kampanya kapsamında para iade edileceği ve kampanya için son tarihin 31 Aralık olduğu belirtildi.



Talimat olarak yüklenen ödül liralar, herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarında ve metrolarda yer alan talimat yükleme noktalarına, otobüslerdeki geçiş cihazlarına İstanbulkart okutularak veya İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla tanımlanabilecek.

Bir kullanıcı birden fazla kartı ile kampanyadan yararlanabilir. Kullanıcının push bildirimi kapalı olması durumunda Belbim AŞ kayıtlarında kullanıcının SMS ticari elektronik ileti izni var ise ödül bilgilendirmesi SMS ile yapılacak. SMS ile ticari elektronik ileti izni yoksa kullanıcılara ödül lira yüklemesi yapılacak ancak SMS bilgilendirmesi yapılamayacak.

İSTANBULKART'INIZ KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ OLMALI

Kampanyadan yararlanabilmek için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor. Kullanıcıların kampanyalara katılım koşullarına ve sonuçlarına dair mesajları alabilmesi için önceden alınan ticari ileti onaylarına ihtiyaç duyulur. Kampanyalardan haberdar olmak ve katılmak için ticari elektronik ileti tercihleri İstanbulkart Mobil’den veya http://bireysel.istanbulkart.istanbul adresinden ayarlanabilir.

Ödüllendirme bilgisi İstanbulkart Mobil kullanıcılarına push bildirimi ya da SMS üzerinden yapılacak.

Kampanya şartlarında yer alan çerçeve sözleşme, açık rıza ve ticari elektronik ileti izin onaylarının, kampanyaya konu işlemin gerçekleşme tarih/saatinden önce yapılması halinde kampanyadan yararlanmak mümkün olacaktır.

Sistemsel gecikmelerden kaynaklı ödül lira yüklemelerinde oluşabilecek aksaklıklarda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti kapsamında lira ödül yüklemesini de en kısa sürede gerçekleştirecek.

Kampanyaya katılmak ve ödül lira yüklemesinden faydalanmak için son tarih 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

ING Bank’tan emekliye dev promosyon! Son güne kalmadan hemen bakın!

TOKİ 7 il için kura çekim tarihlerini açıkladı! 9 bin 132 konutun sahibi belli olacak!

EYT’de kıdem tazminatı krizi! Patronlar düzenlemeyi engellemeye mi çalışıyor? İşte son durum…


Geri Dön