05 / 05 / 2024

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz

Altındaki sallantılar hala devam ediyor. Bir süredir düşüşte olan altın hafta başı itibarıyla yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de bunu yorumlayarak yıl sonu gram altın fiyatını açıkladı. İşte detaylar…



Yaklaşık üç haftadır düşüş yaşayan altın, yeni haftaya ise yükseliş ile başladı. Durum böyle olunca da vatandaşlar ve yatırımcılar büyük bir telaş içinde altının akıbetini sorguluyorlar.

Piyasanın bir numaralı isimlerinden olan alın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise konu ile alakalı olarak A Haber’e canlı açıklamalarda bulundu.

Memişi, kısa vadedeki tahminlerini tek tek açıklarken, yıl sonu için tahmini de açıkladı.

İşte Memiş’in cümlelerinin satırbaşları şu şekilde:

“Gram altın ile alakalı her ne kadar ekranlarda 1.000 TL’nin altında rakamlar olsa da sevgili izleyicilerimiz gram altın - TL fiyatı şu anda 1. 010 – 1. 015 TL seyirlerinde. 1. 000 TL seviyesinin altında daha sarkma olmadı.

ORTA VE UZUN VADE İÇİN FIRSAT

Dolar kurunun güçlü olmasının sebebi ile gram altını desteklemeye devam ediyor. Bu seyirlerin 1.000 TL seviyesinin altına sarkmasını biraz zor bir ihtimal. Fakat böyle bir ihtimal olursa da orta ve uzun vadede yatırımcılara bir fırsat sunulmuş olacak. Altın fiyatlarını destekleyen ise birçok neden var.

Düğün yapacak olan kişiler, altın borcu olan vatandaşlarımız var ise; 1.000 TL altına biraz sarkmalar gerçekleşir ise bunu bir alım fırsatı olarak düşünebilirler.

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön