24 / 05 / 2024

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz

Altındaki sallantılar hala devam ediyor. Bir süredir düşüşte olan altın hafta başı itibarıyla yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de bunu yorumlayarak yıl sonu gram altın fiyatını açıkladı. İşte detaylar…



"YENİ REKORLAR TEST EDİLEBİLİR"

Senenin sonuna doğru gram altın - TL fiyatında pozitif görünümün devam edeceğini düşünüyorum. Özel olarak gram altın - TL fiyatında 1. 200 TL seviyesi yukarı yönlü olduktan sonra yeni rekorlar test edilebilir.

YIL SONU NE OLACAK?

Yıl sonu ile alakal tahminim 1. 450 TL seviyesi. Bu öngörümde herhangi bir değişiklik hal yok.

Hem dolar alanındaki hem ons altındaki bu öngörüm aynı şekilde masada kalmaya devam ediyor. Ons altın zaten baskılanmaya devam ediyor fakat yükseliş olursa da otomatik olarak gram altına da yansır diye düşünüyorum.

"MAKAS ARALIKLARINI UNUTMAMALI"

Mutlaka şunu tekrar söylemekte fayda var. Gram altın - TL fiyatını vatandaşlar ekranlarda, bilgisayarlarda ve televizyonlarda  990 TL olarak görüyorlar fakat bu makas aralıklarını mutlaka unutmamalı. Eğer 1.000 TL seviyesinin altındaki fiyatlara vatandaş kanar ise yanlış bir karar vermiş olur.

İşte 4 ay sonra gram altının fiyatı! Bu olursa vatandaş yanlış karar verir! Bu haber okunmadan yatırım yapılmaz

TeknoSA’dan dev kampanya! Samsung S22 alana Samsung Galaxy Buds2 Kablosuz Kulaklık hediye! 7 Eylül 2022 fiyat listesi

6 ay  6 bin km’ye çok az kaldı! sahibinden.com’da araba fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil alacaklar buraya

Promosyon yarışında eylül şoku! Tam 100 bin TL rekor promosyon verilecek! Garanti, Akbank, Yapı Kredi, TEB, QNB...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön