10 / 05 / 2024

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz

Altında karmaşık günler yaşanmaya devam ederken geride bırakmış olduğumuz ağustos ayına yükseliş ile start veren gram altın, düşüş eğilimi sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise gram altının önümüzdeki dönemlerde nasıl bir hal alacağını oldukça merak etmekte.



"YIL SONU GRAM ALTIN TAHMİNİM DEĞİŞMEDİ"

Artık gram altını 1. 000 liranın altında olmanın oldukça zor olduğunu açıklayan Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Gram altın 1.  005 Türk Lirası olsa da bankadan veya fiziki olarak yatırımcı 1. 017Türk Lirası’ndan gram altın alınmakta. 10 - 15 Türk Lirası makas aralığı mevcut. 1. 000 Türk Lirası’na gram altın almak için gram altının 985Türk Lirası’na gerilemesi lazım. Ben bu ihtimalin zayıf olduğunu düşünüyorum.

Gram altın hem dolardan hem de onstan beslenme sağlıyor. Şu anda ise ons altın fiyatındaki baskılanma sebepli düşüyor. Önümüzdeki yıl düğün yapacak kişiler ya da borcu olan kişiler uzun zaman için bunu fırsat olarak düşünebilirler. Bu senenin sonundaki gram altın 1. 400 Türk lirası tahminim değişmedi. Doların karşısında bulunan bütün enstrümanlarda da manipüle edilmiş ücretler olduğunu düşünüyorum. Yatırım için bu enstrümanları ön planda sayıyorum.”

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz

Akaryakıtta fırtınalar kopuyor! Benzine ve motorine zam mı var? Opet, BP, Total, PO, Shell 2 Eylül fiyat listesi

Her çalışanın dikkatine! SGK bordronuzda bu harfler var mı? Varsa yandınız! Emeklilik hakkınız gitmiş olabilir

BİM’de iPhone 13 Pro çılgınlığı! A101, Migros ve CarrefourSA’yı bırakın unutup BİM’e koşun! 1 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön