17 / 07 / 2024

reşat altın

reşat altın

Altında karmaşık günler yaşanmaya devam ederken geride bırakmış olduğumuz ağustos ayına yükseliş ile start veren gram altın, düşüş eğilimi sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise gram altının önümüzdeki dönemlerde nasıl bir hal alacağını oldukça merak etmekte.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten altını olanlara müjde! Elinizdeki altın bu şekilde değerlendi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, reşat altın için önemli bir yeni bilgi paylaşırken, ardından önemli bir uyarıda da bulundu. İşte detaylar…

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı 8 Temmuz altın fiyatları: Ata altın, Reşat altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar? 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından yükselişe geçmişti. Peki altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları bugün ne kadar? 8 Temmuz Kapalıçarşı altın fiyatları...

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı 8,8 tona yükseldi!

İsviçre Federal Gümrük İdaresi'nin internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı Kasım ayında 8,8 tona çıktı.

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 730 bin TL oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı belli oldu. Buna göre 1 kg altının fiyatı 1 milyon 730 bin liraya yükseldi.

Altında son dakika: Altının kilogram fiyatı arttı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası (KMKTP) verilerine göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 717 bin 998 TL'ye yükseldi.

Gram altın almaktan vazgeçenler hakkında analistlerden flaş açıklama. Herkes yanılacak

Analistlerden gram altın fiyatlarına ilişkin değerlendirme geldi. Analistlere göre gram altın, önümüzdeki günlerde yeniden yükselişe geçecek.

Altının kilogram fiyatı yükseldi:1 milyon 623 bin 500 lira oldu!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) yer alan verilere göre standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 623 bin 500 liraya yükseldi.

reşat altın Haberi

reşat altın

Sektörü en yakından takip eden isimlerden biri olan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altına dair tahminlerini kalmış olduğu yerden yineliyor. Memiş, altının önümüzdeki aylarda nasıl bir seyir alacağını da konuşurken gram altının yıl sonunda göreceği rakamı açıklamalarına ekledi. Memiş, gerçekleştirmiş olduğu konuşmalarda ilk olarak Fed Başkanı Powell’ın açıklamalarının kripto para piyasası ve yine aynı şekilde emtia fiyatlarında keskin düşüşlere sebep olduğunu ifade etti. "Fed piyasaları baskılamaya devam ediyor" ifadelerini kullanan Memiş, Bitcoin’in kritik ve psikolojik destek seviyesini ise şu şekilde açıkladı:

"20 bin dolar. Bitcoin 19. 848 dolar, % 4’lük gözüken bir değer kaybı ile haftaya başladı. Direnç seviyesi olarak da 22 bin dolar, destek seviyesi olarak ise 18 bin dolar. Ortaya çıkan bu bant aralığında takip yapılmalı,...